Skip to the content

Informatie analist / Senior Oracle (APEX) developer

Functie: 32 -40 uur per week

Standplaats: Rotterdam en Druten

Functieniveau: senior

Startdatum: per direct

Ben jij die enthousiaste senior Oracle developer?

Wij zoeken een enthousiaste informatie analist / Sr. Oracle (APEX) developer! Jij wordt onderdeel van ons IT team en krijgt de mogelijkheid om een belangrijke bijdrage te leveren in de vernieuwing en doorontwikkeling van ons applicatielandschap. Hou jij van technische uitdagingen en krijg jij energie van het ontwerpen en realiseren van de beste software-oplossingen voor onze dienstverlening? Dan is deze functie wellicht voor jou weggelegd!

 

Wat is jouw functie? 

Het betreft een functie waarbij je, afhankelijk van het project samenwerkt met meerdere disciplines binnen IT, vertegenwoordigers vanuit alle afdelingen in de organisatie, externe klanten en leveranciers. Je vertaalt de functionele vraag in technische oplossingen en realiseert deze rekening houdend met de doel architectuur. Afhankelijk van het type project of change geschiedt dit binnen de daarbij passende methodiek: Modern agile/scrum en of waterval op basis van DevOps-gedachtengoed.

Werkzaamheden

 • Opstellen van het technisch ontwerp op basis van de requirements en je stemt af met de business analist en/of product-owner.
 • Analyseren van de aanwezige informatievoorziening, vertalen van de vereisten naar technisch ontwerp en adviseert en stemt af over de juiste systeemoplossing.
 • Ontwikkelen van software op basis Oracle(APEX) resulterend in de juiste systeemoplossing binnen het Oracle (APEX) Platform.
 • Zorgdragen voor het integreren van werkprocessen inclusief bijbehorende functionaliteiten in systemen. De basis van onze informatie-architectuur bestaat uit zelf ontwikkelde systemen en applicaties ontwikkeld in Oracle (APEX), C# .NET en Mendix, welke zijn geïntegreerd met standaardoplossingen.

Het team

De afdeling ICT bestaat uit 15 medewerkers. Het is een mix van young professionals en ervaren rotten in het vak verspreid over diverse rollen: servicedesk medewerkers, applicatiebeheerders, informatieanalisten/softwareontwikkelaars, business analisten en projectmanagers.

 

Wie zijn wij

Cannock bestaat sinds 1991 en telt meer dan 350 medewerkers. Cannock verleent het Nederlandse bedrijfsleven en lokale overheden credit management oplossingen op breed financieel terrein. Wij nemen opdrachtgevers vraagstukken uit handen door met totaaloplossingen advies en uitvoering onlosmakelijk met elkaar te verbinden. Of door specialisten in te zetten op locatie of processen (gedeeltelijk) over te nemen. Onze organisatie telt 2 vestingen in Rotterdam en Brouwershaven.

We zijn avontuurlijk en nieuwsgierig ingesteld en niet bang voor nieuwe uitdagingen. Wij zijn jong van geest en houden continu onze ogen open voor groeimogelijkheden en kansen. Initiatiefrijke medewerkers zijn daarom meer dan welkom. We zien klantenrelaties als partnerships en werken met elkaar en niet voor elkaar. Iemand die op de goede plek zit en plezier heeft in zijn of haar werk, zorgt ervoor dat we het beste in elkaar naar boven halen en talent optimaal benutten. Zo hebben we een win-win-win situatie voor werknemer, werkgever én opdrachtgever.

 

Jouw profiel

De ideale kandidaat voor deze vacature is resultaatgericht en kwaliteitsbewust ingesteld. Je hebt bij voorkeur 1 jaar ervaring als developer.

Kennis en vaardigheden

 • Analytisch: Je kan complexe vraagstukken in deelvragen opsplitsen en weet deze in de juiste volgorde te plaatsen. Je plaatst het vraagstuk of probleem in een breder kader en bekijkt het vanuit verschillende invalshoeken.
 • Conceptueel: Je ziet verbanden tussen zaken en weet deze op een nieuwe manier voor te stellen of te verwoorden. Je vertaalt complexe vraagstukken in een helder concept of model.
 • Kwaliteitsgerichtheid: Je vaagt terugkoppeling over de kwaliteit van geleverde producten en diensten. Je corrigeert direct als het gestelde kwaliteitsniveau niet gehaald wordt. Je komt met voorstellen en initiatieven om de kwaliteit te verbeteren of te handhaven.
 • Probleemoplossend: Je analyseert problemen, achterhaalt de werkelijke vraag achter de problemen.

Functie eisen

 • Je hebt een afgeronde HBO of WO-opleiding met een Bèta achtergrond (informatica)
 • Je bent analytisch en daardoor in staat complexe vraagstukken te doorgronden
 • Je hebt minimaal 3 - 5 jaar ervaring als softwareontwikkelaar en bent een professional op dit gebied
 • Je bent in staat om jr. developers te coachen en daarmee het team op het volgende niveau te brengen
 • Kennis en ervaring met zowel Agile/Scrum
 • Je hebt uitgebreide ervaring met ontwikkeling in een Oracle-omgeving en draait je hand er niet voor om oplossingen in SQL, PL/SQL en APEX te realiseren. Daarnaast heb je ervaring met ontwikkeling in Mendix of interesse om je daar in de toekomst in te ontwikkelen.
 • Je hebt ervaring met meerdere van de volgende technologieën: C#, .NET, Java, Javascript, XML, HTML5 en CSS3
 • Je hebt kennis en ervaring met integratiepatronen zoals SOAP, REST en/of API’s
 • Je hebt ervaring met tooling als BPMN2, Trello of Jira
 • Je hebt een flexibele instelling: je denkt in oplossingen
 • Je hebt ervaring met het testen van applicaties

 

 Wat bieden wij? 

 • Een organisatie die in ontwikkeling is en waar ruimte is voor persoonlijke groei en doorgroei
 • Een samenwerking met een ambitieus en collegiaal team, want je doet het natuurlijk niet alleen
 • Een omgeving waar met veel passie, plezier en gedrevenheid wordt gewerkt
 • Een marktconform salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden

Goed om te weten!

Een uitgebreide screening, waarin we onder andere een Verklaring Omtrent Gedrag en een BKR-overzicht van je vragen, is onderdeel van het sollicitatieproces.

 

Interesse?

Ben jij de gemotiveerde, energieke en enthousiaste collega waar wij naar op zoek zijn? Herken jij jezelf in dit profiel, spreekt onze bedrijfscultuur jou aan en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Leuk! Want dan zijn wij op zoek naar jou! 

Contactgegevens

Voor meer informatie over deze vacature neem je contact op met Barbara ten Berge, Recruiter, op telefoonnummer 06-53342748 of via solliciteren@cannock.nl

 

*Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.