Skip to the content

3e Jaars Praktijkstage HR - HBO

Beschikbaar: Medio augustus - september

Standplaats: Rotterdam 

uren: minimaal 32 uur per week

 

 

Ben jij die enthousiaste, leergierig, integere en hands-on stagiaire én ben op zoek naar een 3ejaars HR praktijkstage waarin je jouw rugzak van HR-praktijkervaring goed kunt vullen? Dan is deze afwisselende stage jou op het lijf geschreven!

 

Wat is jouw functie? 

Als HR Stagiaire ondersteun je ons team met diverse werkzaamheden. Je krijgt daarbij de mogelijkheid om praktijkervaring op te doen door verschillende operationele HR werkzaamheden uit te voeren en mee te lopen met het de dagelijkse praktijk. Dit doe je onder begeleiding van de Senior HR adviseur in Rotterdam in samenwerking met de ander HR collega’s. Tijdens je stage krijg je veel eigen verantwoordelijkheden en eigen initiatief wordt erg gewaardeerd. Zie je mogelijkheden dan juichen wij het toe deze op te pakken!

 

Werkzaamheden

 • Meelopen in dagdagelijkse HR-praktijk;
 • Ondersteunen van de HR-adviseur in praktijkcasussen;
 • Contractsignaleringen monitoren;
 • Opleidingen plannen en organiseren;
 • Verzuimbeheersing kort frequent verzuim opzetten (projectactiviteit);
 • Onboarding voor nieuwe leidinggevenden opzetten (projectactiviteit);
 • Begeleiding door de HR-Adviseur in Rotterdam.

 

Het Team

Tijdens je stage kom je te werken op de afdeling Human Resource op onze locatie Rotterdam. We hebben een open kantoorruimte met een super inspirerende inrichting. HR heeft een eigen ruimte in verband met de privacy gevoeligheid van ons werk. Het team waarin jij komt te werken bestaat uit 7 personen verdeeld over 2 locaties (Rotterdam & Druten). Het team is onderverdeeld in de rollen HR adviseurs, Recruiter, HR backoffice en de HR Manager. Iedereen werkt hard maar daarnaast is er ruimte voor gezelligheid. In deze tijd van Corona zijn wij uiteraard ingericht om hybride te werken en nemen we alle maatregelen in acht. De onderlinge samenwerking en jouw begeleiding is daarmee gewaarborgd.

Wie zijn wij

In 1991 stonden we aan de wieg van het vak credit management in Nederland, gemotiveerd om het anders aan te pakken dan de traditionele partijen. Wij geloven dat we het verschil maken door ons goed in te leven in de klantbehoefte. Vanaf een zolderkamer in Honselersdijk begonnen we met onze werkzaamheden. Inmiddels heeft Cannock meer dan 350 medewerkers, verdeeld over kantoren in Rotterdam en Brouwershaven.


Ons vakgebied, credit management, is altijd in beweging en wij vinden het belangrijk om steeds voorop te blijven lopen. Met kennis, data, intelligentie en inlevingsvermogen is het mogelijk om ons volledig te verplaatsen in opdrachtgevers én in de beleving van hun klanten. Cannock helpt mensen, bedrijven en instellingen met betalingsoplossingen die bijdragen aan het structureel voorkomen van achterstanden.

 

Onze bedrijfscultuur

We zijn avontuurlijk en nieuwsgierig ingesteld en niet bang voor nieuwe uitdagingen. Wij zijn jong van geest en houden continu onze ogen open voor groeimogelijkheden en kansen. Initiatiefrijke medewerkers zijn daarom meer dan welkom. Onze medewerkers hebben plezier in hun werk en houden van communiceren zowel met debiteuren als opdrachtgevers en collega’s. We zien klantenrelaties als partnerships en werken met elkaar en niet voor elkaar. Iemand die op de goede plek zit en plezier heeft in zijn of haar werk, zorgt ervoor dat we het beste in elkaar naar boven halen en talent optimaal benutten. Zo hebben we een win-win-win situatie voor werknemer, werkgever én opdrachtgever.

Jouw profiel

Je hebt lef, houdt van aanpakken en pakt zaken dan ook proactief op. Tevens ben je een assertieve, maar integere teamplayer. Tot slot ben je flexibel en vind je het leuk om in ons hippe kantoor in hartje Rotterdam te werken (met adembenemend uitzicht)!

 

Functie eisen 

 • Je volgt een HBO opleiding op het gebied van Human Resources ( 3e jaar praktijkstage) en je bent minimaal 5 maanden per augustus of september 2021 beschikbaar;
 • Vanwege het werkveld waarin de HR stage zich bevindt ben je in staat om een VOG te overleggen of deze aan te vragen;
 • Sterke taal en schijfvaardigheid;
 • Uitstekende kennis van Word en Excel en je maakt je nieuwe systemen snel eigen;
 • Je bent in het bezit van een OV jaarkaart.

   

 

 

Wat bieden wij?

 • Een stagevergoeding van € 350,- bruto op fulltime basis;
 • Een organisatie die in ontwikkeling is en waar ruimte is voor persoonlijke groei;
 • Een samenwerking met een ambitieus en collegiaal team;
 • Een omgeving waar met veel passie, plezier en gedrevenheid wordt gewerkt.

   

 

Interesse?

Ben jij de gemotiveerde, energieke en enthousiaste student die ons team wil komen versterken? Herken jij jezelf in dit profiel, spreekt onze bedrijfscultuur jou aan en ben je op zoek naar een flexibele bijbaan? Leuk! Want dan zijn wij op zoek naar jou! 

 

Procedure

Tijdens het kennismakingsgesprek via Skype zit jij aan het stuur en kan je onze huidige stagiaire bestoken met vragen. Wij verwachten van jou dat je voor het gesprek nadenkt over wat jij van ons wilt weten! Uiteraard zal onze Recruiter ook meer over de organisatie vertellen.

In het tweede gesprek maak je kennis met de Senior HR adviseur die jou ook gaat begeleiden tijdens je stage.

 

CONTACTGEGEVENS

Voor meer informatie over deze vacature neem je contact op met Barbara ten Berge, Recruiter, op telefoonnummer 06-53342748 of via solliciteren@cannock.nl