Skip to the content

Snellere betalingen, betere klantrelaties

Zou het niet geweldig zijn als elk contactmoment in het betaalproces een kans is om de relatie met je klant te versterken? Cannock helpt organisaties om de stap te zetten van credit management naar Credit Experience. Of we nu een factuur sturen, een openstaande rekening nabellen, klachten oplossen of op huisbezoek gaan: wij zorgen ervoor dat je klanten het betalingstraject met een goed gevoel afsluiten. Betere reclame voor je organisatie is er niet.

Credit Experience is de optelsom van alle interacties tussen een klant, de onderneming en klantbeleving. De wijze van benadering, timing van de contactmomenten, persoonlijke manier van aanspreken en het aanbod van verschillende betaalmogelijkheden spelen hierbij een rol.Interview

In dit interview licht Marc Lamberts, Salesmanager GMZ bij Cannock, toe wat de voordelen zijn en waarom Cannock zo overtuigd is van een optimale Credit Experience.

Het valt of staat met inlevingsvermogen

Credit Experience valt of staat met inlevingsvermogen. Daarom verplaatsen we onszelf in de situatie van je klant tijdens ieder contactmoment. Als data gedreven organisatie beschikken we over veel gegevens. Hierdoor weten we veel over betalingsgedrag en is het mogelijk om voor elke klant een aanpak op maat te ontwikkelen. Met alleen data maak je niet het verschil. Oprechte aandacht voor klanten is ontzettend belangrijk. De medewerkers van Cannock spreken de taal van je organisatie en benaderen klanten met respect en tact. Daarvoor zetten wij verschillende communicatiemiddelen in, naar voorkeur van jullie klant. Dat levert niet alleen snellere betalingen op, maar ook betere klantrelaties.

Samen de stap maken naar credit experience? 

Bel 088 - 11 68 100

Marc Lamberts, Sales Manager