Skip to the content

 

Houd grip op je eigen portefeuille met de Resultaatgarantie van Cannock!

Direct of indirect, helaas worden veel bedrijven financieel getroffen door de Corona pandemie. Om een organisatie draaiende te houden is continuïteit van het werkkapitaal essentieel. Overmacht gooit nu roet in het eten. Wat is jouw uitdaging om voldoende werkkapitaal beschikbaar te hebben en te houden? Ben je ook genoodzaakt je credit management proces te optimaliseren?

 

Gegarandeerd resultaat

Houd grip op je eigen portefeuille met de ROI-aanpak van Cannock. De aanpak staat voor een resultaatafhankelijke beloning. We werken op basis van vooraf opgestelde KPI’s, gebaseerd op het gewenste resultaat in combinatie met de tijdsinvestering. Een voorbeeld van een dergelijke KPI is het verlagen van de gemiddelde DSO of een specifieke ouderdoms bucket met een bepaald percentage of bedrag binnen een gestelde termijn. Dit alles met als doel de cash in te verbeteren, en het werkkapitaal te optimaliseren.

De investering die volgt wordt gedaan op basis van resultaatgarantie en verhoudt zich daarmee tot de te realiseren resultaten. Een echte win-win situatie. Met gedreven professionals die advies en uitvoering hand-in-hand laten gaan.  

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wilt u meer weten over deze unieke aanpak met resultaat garantie?

Bel 06-22 55 60 09

Maurice de Charro, Manager Insourcing

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen?