Skip to the content

 

Coronaregelingen vervallen = extra aandacht voor werkkapitaal!

Direct of indirect, helaas zijn veel bedrijven getroffen door de Corona pandemie. Gedurende de pandemie hebben veel bedrijven en ondernemers gebruik gemaakt van de mogelijkheid tot uitstel van betaling van de loon- en omzetbelasting en de NOW- en TOZO-regelingen. Het wegvallen van deze regelingen kan een grote impact hebben op de cashflow en financiële positie van veel bedrijven.

 

Gegarandeerd resultaat

Om een organisatie draaiende te houden is continuïteit van het werkkapitaal essentieel. Ben jij ook genoodzaakt je credit management processen te optimaliseren? Cannock biedt verschillende oplossingen aan: van consultancy en detachering tot het in beheer nemen van het gehele facturatie-, credit management- en incassoproces.

We helpen niet alleen, we bieden ook een garantie op resultaat. Met deze ROI-aanpak houd je meer grip op je eigen portefeuille. We werken op basis van vooraf opgestelde KPI’s, gebaseerd op het gewenste resultaat in combinatie met de tijdsinvestering. Een voorbeeld van een dergelijke KPI is het verlagen van de gemiddelde DSO of een specifieke ouderdoms bucket. Dit alles met als doel de cash-in te verbeteren en het werkkapitaal te optimaliseren. Een echte win-win situatie. Met gedreven professionals die advies en uitvoering hand-in-hand laten gaan. 

 

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wilt u meer weten over deze unieke aanpak met resultaat garantie? Neem dan contact op met Valentijn de Jong op telefoonnummer

Bel 06- 48 98 01 10

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen?