Skip to the content

Campina

Wie een abonnement op schoolmelk van Campina heeft, krijgt indirect te maken met Cannock. Wij verzorgen de facturatie, het debiteurenbeheer en de minnelijke incasso voor de zuivelproducent.

 

Administratie van het melkabonnement 

Bij Campina Schoolmelk kunnen leerlingen ieder schooljaar een abonnement op schoolmelk afsluiten. Deze debiteuren zijn bij Cannock in beheer. Dat houdt in dat we voor Campina naast de facturatie en minnelijke incasso, ook het inkomend telefoonverkeer en binnenkomende e-mails met vragen over het melkabonnement afhandelen. Alle mutaties die voortkomen uit deze contactmomenten verwerken wij rechtstreeks in het systeem van Campina. Denk hierbij aan NAWTE- of abonnementswijzigingen. Zo kunnen we onze opdrachtgever alle zorg uit handen nemen.

Overnemen volledige administratie

Dankzij onze jarenlange samenwerking en het grote vertrouwen voeren we daarnaast al jaren de volledige sub administratie voor Campina. Inclusief alle grootboekmutaties en financiële afwikkelingen. De zuivelproducent neemt de mutaties die wij opgeven volledig over in hun eigen administratie. Wij zijn trots op onze samenwerking met de zuilvelproducent.