Skip to the content

Tijdens een audit neemt Cannock een deel van, of het gehele, credit management proces onder de loep. We kijken met een onafhankelijke en kritische blik naar verschillende onderdelen en signaleren kansen en bedreigingen. Als organisatie krijg je hierdoor een goed beeld van waar je staat en wat de verbeterpunten zijn. Een goed uitgangspunt voor het verder automatiseren en professionaliseren van het integrale facturatie en debiteurenproces.

Het uitvoeren van een 0-meting

We beginnen onze audit met het uitvoeren van een zogenaamde 0-meting. Deze meting is een momentopname en geeft ons een goede indruk van het huidige proces en de resultaten. Onze ervaren consultants analyseren de cijfers, kijken naar de systemen die gebruikt worden en middelen die worden ingezet. De bevindingen presenteren we in een rapport met conclusies en aanbevelingen.

Nieuwe middelen, innovatieve processen

Binnen veel organisaties wordt het debiteurenbeheer al jarenlang op dezelfde manier uitgevoerd. Er is vaak ruimte voor verbetering, omdat er bijvoorbeeld nieuwe middelen op de markt zijn gekomen of er meer data voorhanden is. Naast de bevindingen van de 0-meting wijzen wij opdrachtgevers op trends, ontwikkelingen in hun branche en nieuwe innovaties. In hoeverre worden alle moderne betalings- en communicatiemogelijkheden ingezet? We onderzoeken welke opties er kansrijk zijn en nog onbenut.

Het uitvoeren van een audit is een goed startpunt voor het slimmer inrichten van het gehele order-to-cash proces binnen je organisatie. Wij vertellen je hier natuurlijk graag meer over. 

 

 

Neem contact op

Bel 085 - 01 89 106

Andre van den Ende, Business Consultant