Skip to the content

Een goede interim-medewerker is een meerwaarde voor je organisatie. Heb je behoefte aan tijdelijke ondersteuning door een specialist met uitgebreide kennis van credit management? Cannock beschikt over een ruime diversiteit aan vakspecialisten die op tijdelijke basis ondersteuning bieden op het gebied van onder andere debiteurenbeheer en incasso. Daarnaast geven onze experts advies over optimalisatie van het credit managementproces.

Debiteurenbeheer professionaliseren

Contact met een niet-betalende klant zien wij als een kans om de relatie te versterken en openstaande facturen uiteindelijk sneller betaald te krijgen. Op welke manier is het debiteurenbeheer binnen jouw organisatie ingeregeld? De experts van Cannock nemen je credit managementproces, of onderdelen ervan, onder de loep en adviseren over het efficiënt inregelen ervan.

Behoefte aan tijdelijke ondersteuning?

Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact op

Tijdelijke ondersteuning

Heb je behoefte aan tijdelijke ondersteuning van een expert op het gebied van debiteurenbeheer en/of incasso? Cannock zet de juiste mensen in die tijdens een afgesproken periode je organisatie komen helpen met werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden. Onze mensen hebben kennis van het gehele proces, van acceptatie tot betaling.

Specialisten in de zorg

Voor zorginstellingen hebben wij verschillende oplossingen ontwikkeld die helpen de poli op orde te brengen en het aantal ‘no shows’ te reduceren. Onze specialisten begrijpen de branche en weten dat onbetaalde facturen een grote druk leggen op de administratie. Cannock helpt hier graag bij met het geven van advies en opnieuw inrichten van het proces.

De voordelen van detachering en interim-management van Cannock:

  • Continuïteit in de bedrijfsvoering
  • Tijdelijke ondersteuning bij ziekte en verlof
  • Professionaliseren van het debiteurenbeheer
  • Processen optimaliseren en efficiënter inrichten
  • Specialisten met kennis van credit management
  • Extra capaciteit bij drukte

De experts van Cannock zijn operationeel inzetbaar voor opdrachtgevers door heel Nederland.

Wil je meer weten over detachering en interim-management van onze specialisten? Neem dan contact met ons op!

Training en opleiding

Cannock biedt verschillende trainingen en opleidingen aan voor opdrachtgevers die een algemene of specifieke behoefte hebben aan scholing. Uit ervaring weten wij dat ons vakgebied in de praktijk het beste te leren is. Onze trainingen en opleidingen worden op maat samengesteld, afhankelijk van de vraag van onze opdrachtgever. Tijdens de lessen maken we gebruik van voorbeelden uit de praktijk.

 

 

 

Hoe kunnen we helpen?

Bel 088 - 11 68 100

Marc Lamberts, Account Manager