Skip to the content
Cannock levert maatwerk voor de automotive branche

Automotive

Cannock werkt voor omvangrijke leasemaatschappijen, waarvoor wij het gehele debiteurenbeheer, of delen daarvan, overnemen. 

 E-commerce

E-commerce

De opkomst van E-commerce zorgt voor een grote toename van andere betaalwijzen. Cannock verzorgt (onderdelen van) het O2C-proces voor E-commerce bedrijven.

Energie en nutsbedrijven

Energie en nutsbedrijven

Cannock heeft veel ervaring in het incasseren van vorderingen in de energiemarkt en het voorkomen van afsluitingen.

Cannock levert branchemaatwerk voor pensioenfondsen

Pensioenfondsen

Cannock factureert en incasseert niet alleen tegen lagere kosten, maar verbetert tegelijkertijd de klanttevredenheid én houdt grip op het betaalgedrag van klanten.

Verzekeraars

Verzekeraars

Cannock werkt voor, en samen met, verschillende verzekeraars en volmachtbedrijven door het order-to-cash (O2C) proces onder de loep te nemen.

Woningcorporaties

Cannock zorgt voor meer grip op het huurincasso proces, doet aan vroegsignalering én voorkomt hiermee dat huurders verder in de problemen komen.

Cannock levert maatwerk voor de zorg

zorgsector

Om verspilling van tijd en geld tegen te gaan, is het optimaliseren van het debiteurenbeheer noodzakelijk. Cannock maakt het verschil, door mee te denken met opdrachtgevers in de zorgsector en patiënten bewust te maken van de gevolgen van een ‘no show’.

Cannock levert maatwerk voor internationaal opererende bedrijven

Internationaal

Veel van onze opdrachtgevers zijn ook actief in andere Europese landen. Cannock neemt voor deze organisaties de zorg voor facturatie en debiteurenbeheer (deels) uit handen.