Skip to the content

Veel van onze opdrachtgevers zijn ook actief in andere Europese landen. Cannock neemt voor deze organisaties de zorg voor facturatie en debiteurenbeheer (deels) uit handen.

Vakgebied Credit Management

Over het algemeen kun je stellen dat de ontwikkeling van credit management in Europa van Noord naar Zuid gaat. De betaalmoraal is daarbij generiek gezien ook ‘hoe zuidelijker, hoe slechter’. Credit management is toch ook in Noord Europa niet altijd nog een integraal onderdeel van de bedrijfsvoering of er wordt nog gebruik gemaakt van meer traditionele, maar wel goede, oplossingen. Uiteindelijk bepalen de cultuur, lokale gebruiken, de mentaliteit en de wet & regelgeving hoe er wordt omgegaan met facturatie, betalingsverkeer, debiteurenbeheer en incasso.

 

Internationaal debiteurenbeheer

Onze whitelabel oplossingen zijn voor het credit managementproces, met enkele aanpassingen naar lokale gebruiken, goed in te zetten in landen zoals België, Luxemburg, Duitsland en Frankrijk. Wij regelen alles wat nodig is om "remote" Business Proces Outsourcing mogelijk te maken, ook in het buitenland.

Overnemen van acties in debiteurenbeheer-processen in de taal van de debiteur

Cannock neemt voor haar opdrachtgevers (en uit haar naam) delen van, of het gehele, debiteurenbeheerproces dan over. Daarbij staat een klantgerichte benadering altijd centraal. Of dit nu geautomatiseerde acties zijn, of persoonlijk contact per mail of telefoon. Onze native speakers communiceren met de klanten in hun eigen taal. Zij kennen de gebruiken en hebben kennis van de lokale markt.

Aanpassen aan de lokale markt

Ieder land heeft zijn eigen gebruiken en voorkeuren en dat geldt net zo goed voor betalingsvoorkeuren. In Frankrijk betalen mensen bijvoorbeeld veel vaker met een creditcard dan in Nederland, maar ook nog met cheques. Die betalingsmogelijkheden en passende communicatiemogelijkheden nemen wij dan mee bij het inrichten van een efficiënt en klantgericht debiteurenbeheerproces, daar waar het kan gecombineerd met innovatievere en service verhogende oplossingen.

Unieke whitelabel oplossing voor het buitenland

De white-label oplossing van Cannock voor het inrichten van facturatie- en debiteurenbeheer in het buitenland is uniek. Wij nemen de zorg voor onze opdrachtgevers uit handen, of dit nu werkzaamheden op de Nederlandse markt zijn of in andere Europese landen. Met een klantgerichte benadering die past bij de behoeftes van iedere organisatie.

Vrijblijvend advies?

Bel 088 - 11 68 100

Eef van Riet, Directeur

Klantcase Basic-Fit

“​Daling van het openstaand debiteurensaldo"

Meer over de ervaringen van Basic-Fit lezen?